Kasvohoidot

Erikoishoidot

Ultraäänihoito on iholle kivuton syväpuhdistushoito. Ihon pinta kuoritaan tehokkaasti, mutta hellävaraisesti ja sopii näin ollen herkällekin iholle. Ultraäänihoidolla kasvojen iho saa myös kosteutta. Hyvänolontunne on välitön ja iho kirkastuu silminnähden välittömästi.

Mikrohionta tehdään timanttiterällä ja toimii alipaineella. Se imee kuollutta ihosolukkoa ja kuorii tehokkaasti. Mikrohionta puhdistaa ihon hyvin ja edistää myös kiinteytystä kasvojen iholla. Ei suositella herkkäihoisille.
Imupainehieronta on uudelleen muotiin tullut lymfaattinen hoito iholle. Se on alipainehoito ja toimii kuivakuppauksen tapaan. Lasikupeilla hieroen hoito elvyttää verenkiertoa ja sillä on myös kiinteyttävä ja turvonneilla kasvoilla nestettä poistava vaikutus.

Aktivoiva energiahoito iholle

Aktivoiva energiahoito on Biodrogan oma elvyttävä erikoishoito. Hoito perustuu kasvojen akupisteiden käsittelyyn käsittelykynällä. Se rentouttaa, kiinteyttää ja aktivoi ihon omaa, luonnollista toimintaa.

Perinteinen kasvohoito

Peruskasvohoitoihin kuuluu mm. ihonpuhdistus, höyrytys, kuorinta ja hieronta. Peruspuhdistukset ovat rentouttavia ja elvyttävät ihoa likakertymiltä.

Avoinna

ti-pe klo 10-17
la klo 9-14

Ota yhteyttä

Kauneuspiste Pamina
Puistotie 40
61800 Kauhajoki